sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Katastrofiviikko

Viime viikko on ollut treenaamisen kannalta ihan katastrofi. Oltiin ensinnäkin sunnuntai-maanantai reissussa, joten koirat sai tiistaina pitää lepopäivää, josta koirat ottivatkin kaiken ilon irti ja nukkuivat koko päivän läpeensä.. Keskiviikkona mulle sitten nousi korkea kuume iltapäivällä. Onneksi oli ollut ihana ilma ja olin jo ehtinyt lenkkeillä koirien kanssa aamupäivällä pidemmälti, koska alkuillasta kuume alkoi kohota yli 39 asteen. Sama olo jatkui seuraavankin päivän, piti soittaakin sitten apua, että koirat saivat liikuntaa. Perjantaina iltapäivällä kuume viimein hellitti, mutta silti koirien kanssa lyhyt, kilometrin mittainen iltalenkki otti voimille. 3 vuorokautta meni siis lähes täysin nukkuen, pakollisia pissatuksia lukuunottamatta. Lauantaina uskaltauduinkin jo kiertämään tuon kilometrin sekä aamulla että illalla vaikka tiukkaa tekikin.

Rokki ihan selkeästi vaistosi, että mulla ei oo kaikki ihan hyvin, sillä keskiviikkona kun kömmin sänkyyn, jätkä otti ja hyppäsi perässä. <3 Voi toista. Vaikkei sänkyyn sillä olekaan mitään asiaa, eikä ole edes yrittänyt aiemmin.

Tänään on jo itsellä ollut taas sen verran parempi olo, että on tehty kontaktiharjoituksia ja sivulletuloja. Pari viikkoa vielä niin alkaa omat koulutukset, pääsee Rokki sitten "kuunteluoppilaaksi" aina mukaan, että voin treenailla sitä vieraassa ympäristössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti