lauantai 16. maaliskuuta 2013

Tokoilua

Rokin kanssa on nyt tehty kovasti töitä ja kyllähän tästä jätkästä on Toko-koira kuoriutumassa. Sivulletulo onnistuu jo pääasiassa ilman käsimerkkiä, vaatii toki välillä pientä korjausta vielä. Seuraaminen sujuu pätkittäin erittäinkin mallikkaasti, hieman liikaa ottaa omasta mielestä vielä etäisyyttä, mutta viikon treeniksi jo todella mahtavasti :) Tää koira on kyllä niin sydämmellä tekemässä tätä hommaa.

Testailin tänään Rokin kekseliäisyyttä käymällä Tokon alokasluokan liikkeitä sen kanssa läpi, estettä lukuunottamatta, sillä omassa pihassa ei ole tokoestettä.
Paikkamakuu sujuu ihan mallikkaasti, samoin luoksetulo. Jättöliikkeet oli niitä hieman haastavampia. Seisomaan pitää vielä pysäyttää koskettamalla, mutta ekaksi treenikerraksi keksi nopeasti mitä tehdään eikä edes yrittänyt istua alas. Liikkeestä maahanmenon kanssa ongelma on se, ettei Rokki ihan näin ekalla kerralla keksinyt että kesken kävelemisen pitäis mennä maahan. Kaikkea kummaa se ohjaaja koiran pään menoksi keksii ;) Lopuksi kuitenkin sujui niin, että itse hidastin tahtia lähes pysähtymiseen, jolloin Rokki keksi mennä maahan. Tästä nyt pikkuhiljaa jättäviä rakentamaan sekä seuraamiseen lisää tiiviyttä. Lopuksi tehtiin vielä muutamia tempon muutoksia ihan onnistuneesti, hölkkä sujuu, hidas tempo on Rokille se vaikeampi.

Rokin kanssa treenaillessa on tullut käytettyä eri palkkoja eri tempoisiin liikkeisiin. Terävyyttä vaativiin liikkeisiin on vetonaru ja rauhallisiin, keskittymistä vaativiin on nakkipalkka.

Tämän ihanaisen kanssa on helppo tehdä. Tuntuu etteivät nämä alokasluokan liikkeet tuota Rokille edes kunnolla miettimistä vaan sujuvat kuin itsestään :) I'm so in love <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti