maanantai 16. syyskuuta 2013

Treenipohdintaa ja lajikirjoa

Nyt on alkaneet treenitkin sujua. Käytiiin Ikaalisissa ja sielläkin nurmikentällä treeni sujui Rokilla tosi hyvin. Melmu sen sijaan agi-treenin aikana tuntui aristavan nurmipohjaa. Toisaalta hyvä, että ei sitten tule niin hirveitä kaatumisia kun hieman vauhti hidastuu. Katselin loppu vuoden kisoja ja meidän voisi olla hyvä aloittaa joko Keuruun tai Seinäjoen TOKO kokeista 13.10. Seuraava viikonlopu meneekin sitten Seinäjoki KV:ssä, sillä Rokki on ilmoitettu ensimmäistä kertaa sitten nuorten luokan näyttelyyn.Totesin myös että Rokin keskittyminen herpaantuu isossa ryhmässä treenatessa. Ilmoittauduin peräti TOKO-kurssillle, kun kerrankin on joku muu kurssia vetämässä. 

Liikkeestä istuminen pitäisi saada kuntoon. Ja pitkä paikkamakuu. Kun kovasti kiinnostaisi lähteä Rokin kanssa BH-kokeeseen. Ei sillä, en tiedä tullaanko kisaamaan koskaan missään PK-lajissa, mutta ainakin olis käytynä. 

Paimennus on nyt se "toinen laji" mitä oon miettinyt. Tässä lähellä olisi jopa paikka minne pääsisi kohtuu hinnalla harjoittelemaan.  Rokki on kuitenkin suorittanut HCT:n (Herding Capability Test) ja voisi jopa toimia paimennuksessa. Lisäksi halu saada PAIM- E tai PAIM-1 titteli olisi aika kova. Tietty olisi kova juttu saada PAIM-3 mutta pidetään haaveet realistisina

TOKO ja näyttelyt on nyt kuitenkin se ykkösjuttu.

Treenit Joksulla sujuivat tosi hyvin ja ongelmitta. Este-ongelmakin tuntuu ratkenneen kuin itsestään. Ehkä tää on ihan toimiva kisakoira <3 Ja nyt vaan uskallusta lähteä kisoihin vaikka sieltä ei heti ykköstä tulisikaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti