tiistai 18. tammikuuta 2011

Iho-ongelmat

Ei ole kyllä harjakoiran omistaminen helppoa. Melmu on täynnä mustapäitä ja Stidin taipeet ovat todella huonossa kunnossa, johtuen edellisessä kodissa pidetystä liian pienestä haalarista. Melmun mustapäihin en ole vielä keksinyt ratkaisua ja Stidin taipeiden tiimoilta olemme menossa lääkärille. Ovat nuo iho-ongelmat kuitenkin koirillekin epämiellyttäviä. Stidille pitäisi askarrella sisähaalari, ettei se pääsisi nuoleskelemaan taipeitaan. Kaivelin vanhoja vauvanvaate varastoja että löytyisi sopivan kokoiset housut. :) Melmun kohdalla kävi mielessä että voisiko johtua siitä, että niin vähän on talvella pesty, ettei iho kuivuisi.

Stidin taipeet

Melmun kaula


Onneksi nyt on ollut näin leutoja kelejä, niin ei ole tarvinnut pitää Stidilläkään haalaria vaan toppa-/ fleecetakki on ollut riittävä.

Stidin peruskoulutuskin on tarkoitus tässä nyt aloitella, tytsyn nyt hyvin kotiuduttua. Istu ja odottaa jo toimivat, mutta jos ihan TOKOa treenaisi, että saisi hieman enemmän touchia tuohon koiraan. Irti en ole uskaltanut sitä vielä pitää muualla kuin pihassa.  Luottamussuhteen vuoksi en ole toistaiseksi edes ajellut tuota pientä raasua.

Tytsyjen fleecetakit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti