keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Onnettomuuksia onnen keskellä

Aina ei ole todellakaan helppo omistaa koiraa. Eikä varsinkaan kahta uroskoiraa. Torstaina jätkät otti yhteen ja Perjantaina ihmettelin kummallista rousketta Rokin suussa ja pian se sylkäisikin pihalle HAMPAAN!! Sunnuntai aamuna löytyi eteisestä vielä toinenkin tippunut hammas. Ja painokin on pudonnut tammikuisen lääkärin jälkeen 2,5 kiloa :(

No ei siinä muuta voinut kuin lääkäriin viedä pienen. Ensin tutkittiin ja käänneltiin ja väänneltiin. Ientulehdus ainakin. Lisäksi pakko nukuttaa, sillä ainakin kahden hampaan juuret on sirpaloituneet vielä ikeneen. Parit putket otettiin vertakin.

Tuloksena: Maksa- ja munuaisarvot sekä muut veriarvot normaalit (haimaa ja kilpparia ei mitattu), Metacam-piikki taas koiraan, hammaskiven poisto, ja 3 hampaan juuren poisto. Kuukauden päästä pitäisi vielä käydä hoidattamassa M1, koska siinä on reikä. Tätä ei kuitenkaan tähän operaatioon lisätty nyt, vaan odotetaan että tulehdus rauhoittuu. Kotiin tuliaiseksi antibiootit (Antirobe 150mg x 2/pvä), joiden jälkeen suositeltiin madotusta.

Mikäli tällä hoidolla ei lähde paino nousuun niin otetaan lisää kokeita ja mietitään lisävaihtoehtoja.

Niin ja voittepa kuvitella, että kuinka ihanaa oli maksaa se lasku >:( Kun eläilääkäripalvelut ovat tunnetustikin niin halpaa hommaa..

Nyt sitten lasketaan 4 viikkoa ennen ensimmäisiäkään kokeita.





Kaikki kaverit kävi vuorotellen kurkkimassa häkillä. Saakin tän päivän levätä tuolla häkissä, ettei muu lauma pyöri ympärillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti